Facebook
Instagram
Kontakt email in telefon

info@izstopaj.si

Veseli bomo vašega sporočila

041 376 358

Pokličite nas!

Dostava po celi evropi

Naslovite paket v tujino!

 

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot - UPB1), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

 

Spletna trgovina WWW.IZSTOPAJ.SI je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku.

Spletna trgovina WWW.IZSTOPAJ.SI deluje 24 ur na dan, vse dni v letu.

Upravlja jo podjetje MSMV, poslovno svetovanje, d.o.o., Ulica bratov Komel 31, 1210 Ljubljana Šentvid, v nadaljevanju ponudnik.

 

Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Ob registraciji v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ki ga sam določi v svojem profilu ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

 

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

 

Pazljivo preberite splošne pogoje poslovanja spletne trgovine, saj vas ti zavezujejo s trenutkom, ko stopite vanjo. Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne trgovine brez izjeme. V primeru, da se s ponujenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ogleda strani in nakupa prek naše elektronske trgovine ne opravite. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek naše spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev. Tudi v prihodnje ste, do preklica ali spremembe veljavnih splošnih pogojev, ob vsakem ogledu ali pri vsaki transakciji, opravljeni na naši spletni strani, zavezani z navedenimi splošnimi pogoji. Splošne pogoje bomo redno ažurirali in bodo v vsakem trenutku v svoji najnovejši in veljavni verziji v celotnem besedilu dostopni vsakomur brez težav.

 

Ponudnik se zavezuje, da je in bo poslovanje spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI v skladu z vso veljavno zakonodajo.

 

Podjetje MSMV d.o.o. si pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave.

 

Vsa komunikacija, ki se vrši med kupcem in podjetjem MSMV d.o.o. v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe.

 

Zaradi različnih tehničnih ali drugačnih razlogov poslovanje preko naše spletne trgovine ali celo dostop do trgovine včasih ni mogoč. Zato si podjetje MSMV d.o.o. pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov ali, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani spletne trgovine, ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

 

Elektronski izvod pogodbe prejme kupec po elektronski pošti takoj, ko odda naročilo. Priporočljivo je, da si ga natisne ali shrani na disk.

Izvod pogodbe v pisni obliki ne pošiljamo, saj se poslužujemo brezpapirnega poslovanja. Tako prejme kupec račun v elektronski obliki na elektronski naslov, ki ga je podal ob naročilu oziroma registraciji.

 

Nakup v spletni trgovini ali sploh kakršnokoli posredovanje osebnih podatkov na straneh spletne trgovine je dovoljen samo pravno – poslovno sposobnim osebam, starejšim od 18 let, ostale osebe morajo za vsako posredovano informacijo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

 

Podjetje MSMV d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska in operiranja s stranmi spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI ali za kakršnokoli škodo, povzročeno z izdelki, ali ki je v kakršnikoli povezavi z izdelki, kupljenimi v spletni trgovini.

 

Dostopnost informacij

 

V skladu z 43.b členom ZVPot-UPB2, se ponudnik zavezuje, da kupcu pred nakupom zagotovi naslednje informacije:

 

• Ime in sedež podjetja.
• Kontaktne podatke, ki omogočajo hitro komunikacijo in odpravo morebitnih težav (e-pošta, kontaktni telefon).
• Bistvene značilnosti blaga oziroma storitev.
• Nedvoumno določene cene blaga in storitev, vključno z vsemi davki.
• Časovno veljavnost ponudbe.
• Pogoje dostave oziroma morebitne stroške dostave.
• Načine plačila in dostave, vključno z rokom dobave ali izpolnitve.
• Pravico do odstopa od pogodbe v skladu s 43.č členom ZVPot-UPB2, vključno z opisom postopka ob pritožbi.

 

Načini plačila

 

V spletni trgovini WWW.IZSTOPAJ.SI ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 

1) Po povzetju:

 

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prejemu paketa. Dostavljamo z paketno službo GLS (General Logistics System). Stroški pošiljanja za nakup do 70,00 EUR znašajo 3 EUR (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa), nad 70,00 EUR je dostava brezplačna. Odkupnino paketa lahko GLS-kurirju ob dostavi naročniki plačajo z gotovino ali s kreditno/debetno kartico (BA, MAESTRO, VISA, MASTERCARD). V primeru, da boste blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS-kurir izdal račun.

 

Po dogovoru lahko paket prevzamete na lokaciji skladišča spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI in sicer na: Pot na Gradišče 14, 1210 Ljubljana Šentvid. Potrebna je najava vsaj 1 dan pred prihodom na telefonsko številko 041/376-358 ali elektronski naslov: maja.volavsek@izstopaj.si. Zemljevid lokacije si lahko ogledate ali natisnete tukaj.

 

2) Po predračunu (plačilo preko UPN-ja)

 

Naročilo bo poslano po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katerekoli banke, spletne banke, pošte, .... Številka naročila velja kot sklicna številka. Za nakupe do 70,00 EUR naročnik plača strošek dostave v višini 3 EUR, dostava za nakup nad 70,00 EUR je brezplačna.

 

Po dogovoru lahko paket prevzamete na lokaciji skladišča spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI in sicer na: Pot na Gradišče 14, 1210 Ljubljana Šentvid. Potrebna je najava vsaj 1 dan pred prihodom na telefonsko številko 041/376-358 ali elektronski naslov: maja.volavsek@izstopaj.si. Zemljevid lokacije si lahko ogledate ali natisnete tukaj.

 

PODATKI ZA PLAČILA V SLOVENIJI:
• Naziv in naslov prejemnika: MSMV d.o.o., Ulica bratov Komel 31, 1210 Ljubljana Šentvid
• Poslovni račun: IBAN SI56 0203 3025 9114 163
• Račun je odprt pri banki Nova Ljubljanska Banka d.d.
• Sklic pri plačilu je številka naročila v spletni trgovini: 00 – številka naročila.

 

3) S plačilnimi karticami: Maestro, Karanta, Visa, Mastercard

 

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil, skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV koda vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot prodajalec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in MasterCard. Spodaj prikazani blagovni znamki Verified by Visa in Mastercard SecureCode omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratnega gesla. V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle banke sistema Activa (več informacij najdete na spletni strani www.activa.si).

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

E-nakupovanje z Maestro kartico je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo »MasterCard SecureCode«. Vse Maestro kartice sistema Activa (pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini. Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35.

Prav tako so v program varne spletne trgovine vključene tudi vse ostale pametne kartice sistema Activa (MasterCard, Visa in Visa Electron). Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=91.

 

Po dogovoru lahko paket prevzamete na lokaciji skladišča spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI in sicer na: Pot na Gradišče 14, 1210 Ljubljana Šentvid. Potrebna je najava vsaj 1 dan pred prihodom na telefonsko številko 041/376-358 ali elektronski naslov: maja.volavsek@izstopaj.si. Zemljevid lokacije si lahko ogledate ali natisnete tukaj.

 

4) Preko plačilnega sistema PayPal

 

V kolikor naročite izdelke in bi jih želeli plačati preko storitve PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov, ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

 

Opozorilo: V kolikor stranka pri PayPal-u še nima odprtega računa, izdelkov preko storitve ne bo mogla plačati takoj, saj so ob odprtju PayPal računa potrebni postopki, ki ne omogočajo takojšnje uporabe in plačila. Po navadi traja kakšen teden ali dva od dneva, ko ste pri omenjenem servisu odprli račun, do takrat, ko lahko z njim pričnete polno operirati. Za odprtje računa pri PayPal-u potrebujete veljavno kreditno kartico.
Več o storitvi PayPal si lahko preberete na uradni spletni strani www.paypal.com.

 

Po dogovoru lahko paket prevzamete na lokaciji skladišča spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI in sicer na: Pot na Gradišče 14, 1210 Ljubljana Šentvid. Potrebna je najava vsaj 1 dan pred prihodom na telefonsko številko 041/376-358 ali elektronski naslov: maja.volavsek@izstopaj.si. Zemljevid lokacije si lahko ogledate ali natisnete tukaj.

 

5) Z Moneto

 

Moneta je priročna in varna storitev brezgotovinskega plačevanja z mobilnikom. Moneto lahko uporabljate uporabniki storitev Telekoma SlovenijeA1 ter komitenti Nove KBM, ki ste hkrati uporabniki enega izmed navedenih operaterjev.

Moneto lahko uporabljate vsi uporabniki storitev Telekoma Slovenije in A1.

 • Moneto imate samodejno brezplačno vklopljeno,
 • začetna omejitev vrednosti mesečnih nakupov znaša:

naročniki storitev Telekoma Slovenije

80 EUR

ITAK naročniki

50 EUR

A1 naročniki

55 EUR

 • mesečno omejitev porabe lahko prilagodite glede na svoje zmožnosti in potrebe,
 • plačila lahko uporabniki storitev Telekom Slovenija in A1 dodatno zavarujete z varnostno kodo PIN za Moneto,
 • sproten nadzor porabe s sporočilom SMS s ključno besedo MONETA na številko 1919 ali prek obrazca,
 • uspešno opravljene nakupe plačujete mesečno prek računa naročniškega razmerja,
 • strošek transakcij se obračunava skladno z veljavnim cenikom operaterja.

Mobilni operater

Vrsta uporabnika

uporaba Monete pri operaterjih

Telekom Slovenije

Naročnik

samodejno vključena

predplačnik

sklenitev pogodbe za Moneto

predplačnik

ni na voljo

 

A1

Naročnik

samodejno vključena

predplačnik

ni na voljo

Telemach

Naročnik

ni na voljo

predplačnik

ni na voljo

Izimobil

predplačnik

ni na voljo

M mobil

predplačnik

ni na voljo

predplačnik: paketi brez naročnine.

 

Moneto lahko uporabljate komitenti Nove KBM, ki ste hkrati uporabniki storitev Telekoma Slovenije ali naročniki A1.

Značilnosti:

 • izdaja Monete je brezplačna;
 • za uporabo Monete ne plačujete mesečnega nadomestila;
 • pri nakupu z Moneto vedno uporabljate varnostno kodo PIN za Moneto;
 • z Moneto oz. enim mobilnikom lahko plačujete z več različnih računov (osebnih, poslovnih, pooblaščenih);
 • stroške za uspešno opravljene nakupe poravnate enkrat mesečno (6., 16. ali 26. v mesecu) neposredno z računa pri banki;
 • primerna za plačevanje tudi visokih zneskov, saj mesečno porabo z Moneto prilagodimo vašim željam in poslovanju;
 • preprost postopek prenosa Monete, če menjate mobilne številke ali operaterja, ob izgubi ali kraji;
 • sproten nadzor porabe s sporočilom SMS s ključno besedo MONETA na številko 1919 ali prek spletne alimobilne banke;
 • strošek transakcij se obračunava skladno z veljavnim cenikom operaterja.

Kako postanete uporabnik Monete pri bankah?

 

Več o Moneti si preberite na: www.moneta.si.

 

Po dogovoru lahko paket prevzamete na lokaciji skladišča spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI in sicer na: Pot na Gradišče 14, 1210 Ljubljana Šentvid. Potrebna je najava vsaj 1 dan pred prihodom na telefonsko številko 041/376-358 ali elektronski naslov: maja.volavsek@izstopaj.si. Zemljevid lokacije si lahko ogledate ali natisnete tukaj.

 

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

 

Veljavnost ponudbe

 

Navedene cene v spletni trgovini so nepreklicne in veljajo samo ob naročilu preko interneta, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen v spletni trgovini in ostalih trgovinah po Sloveniji. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Vse cene vključujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

 

 

Veljavnost akcijske ponudbe

 

Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo.

 

Postopek nakupa:

 

1. Naročilo sprejeto: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.

 

2. Naročilo potrjeno: Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo; ko ponudnik naročilo pregleda, preveri zalogo naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

 

Pri dobavi blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču, je ponudnik izključno vezan na dobavo s strani ponudnikovega dobavitelja in na čas, v katerem lahko ponudnikov dobavitelj dostavi blago do ponudnika. Preko elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga.

 

Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa po izbiri kupca, ali dobavil, ali pa celotno naročilo storniral.

 

Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi ne-dobave blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču.

 

3. Blago poslano: Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo/menjava blaga:

 

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: maja.volavsek@izstopaj.si. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v tridesetih dneh po pisnem sporočilu o odstopu potrošnika od nakupa.

 

Artikel, ki ga vračate/menjate mora biti: ne-nošen, v originalni embalaži, z originalnimi etiketami in priloženim računom oziroma kopijo naročila.

 

 Vsa vračila/menjave krije kupec sam (v kolikor je napaka na naši strani, krije stroške MSMV d.o.o.).

 

V kolikor je blago ne-nošeno in nepoškodovano, ponudnik vrne kupnino brez stroška poštnine takoj, ko je mogoče, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu potrošnika od nakupa.

 

Postopek vračila/menjave blaga:

 

Izdelek, ki ga želite vrniti, ga ne-nošenega, v originalni embalaži, z originalnimi etiketami in priloženim računom zapakirajte v paket. Paket ustrezno zalepite in nam ga pošljite na naslov MSMV d.o.o., Pot na Gradišče 14, 1210 Ljubljana Šentvid.

Priložite vašo TRR številko in v roku 3-h dni od prejema vam povrnemo znesek artikla, ki ga vračate (v kolikor ne ugotovimo morebitnih poškodb ali obrabe).

 

V kolikor gre za menjavo izdelka za drugega, nam to sporočite na email maja.volavsek@msmv.si ali po telefonu 041/376-358. Potem vrnite izdelek na naslov MSMV d.o.o., Pot na Gradišče 14, 1210 Ljubljana Šentvid vrnite izdelek, mi pa vam isti dan pošljemo novega. 

Paket mora biti ustrezno zapakiran in z vsemi deklaracijami.

Strošek ponovnega pošiljanja je 3€.

 

Garancija

 

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo.

 

Dobavni rok

 

Dobavni roki so izraženi v številu delovnih dni in sicer:
• 1-3 dni za blago na zalogi.
• Po dogovoru za blago, ki ni na zalogi. V kolikor artikla ni na zalogi, vas o tem obvestimo preko telefona ali e-sporočila takoj, ko gre naročilo v obdelavo. Če se vam dobavni rok ne zdi sprejemljiv, lahko odstopite od naročila oziroma dotičnega artikla. O dobavnih rokih vas sproti obveščamo.

 

Dostava

 

Ponudnik mora blago dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za spletno trgovino WWW.IZSTOPAJ.SI opravljajo:

 - dostavna služba GENERAL LOGISTICS SYSTEMS d.o.o. (v nadaljevanju GLS d.o.o.). GLS Slovenia ima poseben oddelek znotraj oddelka za pomoč uporabnikom, ki je namenjen naslovnikom paketov in deluje vsak delavnik med 7:00 in 18:30 uro. Naslovniki lahko pokličejo na številko +386 1 500 11 90 in na podlagi številke paketa zahtevajo podatke o njihovem paketu.

 - dostavna služba DPD

 - Pošta Slovenije.

 

Strošek dostave

 

• Za nakup do 70,00 EUR je strošek dostave 3 EUR z DDV za celotno Slovenijo.
• Za nakup nad 70,00 EUR je dostava BREZPLAČNA.

• Za nakup do 170,00 EUR je dostava za HRVAŠKO 5€ z DDV.

• Za nakup nad 170,00 EUR je dostava za HRVAŠKO BREZPLAČNA.
• Če prevzamete blago v skladišču spletne trgovine WWW.IZSTOPAJ.SI, stroška dostave ne plačate.

 

Potek dostave

 

1. 1 dan pred dostavo vam dostavljavec pošlje SMS o datumu in uri dostave.
2. Isti dan vas pred samo dostavo GLS-kurir pokliče in vas obvesti o uri dostave, ki jo lahko z GLS-kurirjem uskladita.
3. Ob morebitnem neuspešnem poizkusu dostave vam GLS-kurir pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na obvestilu je navedena številka paketa in telefonska številka dostavne službe (01 500 11 90). V primeru, da se želite z dostavno službo dogovoriti za prevzem pošiljke, vas prosimo, da jih pokličete na telefonsko številko 01 500 11 90 ali pa jim pišite na e-mail info@gls-slovenia.com in se dogovorite za čas dostave paketa.

 

Varnost

 

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

 

Pravica do zasebnosti

 

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani WWW.IZSTOPAJ.SI, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

 

Komunikacija

 

Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

 

Odveza odgovornosti

 

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila, ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

 

Pritožbe in spori

 

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti maja.volavsek@msmv.si ali po klasični pošti na naslov: MSMV D.O.O., Ulica bratov Komel 31, 1210 Ljubljana Šentvid.

 

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.